Tijd voor rust, bezinning en inspiratie

Het is even stil geweest rond Boon Basics en deze periode is daar ook mooi de tijd voor. Tijd voor rust en bezinning, dan komen de mooiste creaties en inspiratie naar boven.

Eerst hebben we ons eigen huis onder handen genomen en hebben we deze getransformeerd in een sfeervol, scandinavische en stoer huis. Dan merk je pas als een woonruimte wat helemaal goed is afgestemd is jou dat dat veel doet met je gevoel als je huis netjes en helemaal weer naar je zin is. Je krijgt een soort rust en voelt je helemaal thuis. Dat gun ik jou ook!!!

Afgestemd op je persoonlijke smaak dat is de sleutel tot een fijn huis waar je je thuis kan voelen.

Lukt het jezelf niet dan kun je mij altijd bellen of mailen en samen komen we tot een fijn en sfeervol interieur!

Maar nu is het tijd voor de voorbereidingen van Kerst. We beginnen met een mooie kerstworkshop die je ook naar eigen wens en kleur kan maken. Hieronder zie je de sfeervolle voorbeelden voor de workshop. De workshop wordt deze keer gehouden in het Victorhuis nabij de st. Victorkerk te Noordwijkerhout. De avond is op dinsdagavond 13 december en begint om 19.15 uur met lekker kopje koffie of thee met iets lekkers. De kosten van de workshop zijn € 40.00 (incl alle materialen, koffie/thee en iets lekkers) Geef je snel op en na een gezellige avond ga je naar huis met een mooi en orgineel kerststuk! Graag tot dan…….

kerststuk-workshop-2016