Interieurstyling

Persoonlijke aanpak en interieuradvies op maat

Het interieur van een woning vertelt alles over de bewoner. Na een oriënterend gesprek neem ik uw wensen in het interieurontwerp mee. Zijn er bijvoorbeeld meubelen of elementen die u in uw huis wilt behouden of extra accentueren? Welke nieuwe elementen gaan we toevoegen? Wilt u meer eenheid? Wilt u meer kleur? Bent u niet tevreden over uw verlichtingsplan? Of wilt u meer ruimte?

In het ontwerp houd ik rekening met de zicht– en looplijnen. Vervolgens breng ik met meubelen, kleuren, materialen, vormen of patronen samenhang in het ontwerp. Met verrassende adviezen en praktische ideeën creëer ik een persoonlijke en aangename sfeer in uw huis. Balans en sfeer zijn voor mij de sleutelwoorden.

Kleur is een heel belangrijk onderdeel van het ontwerp. Kleur vertaalt zich in sfeer, emoties en behaaglijkheid. Door de juiste kleuren, materialen en vormgeving in een interieur samen te laten vloeien, ontstaat een harmonieuze rust.

Vergeet niet: thuis is uw plek om te ontspannen.

Bent u op zoek naar iemand die samen met u kijkt naar de mogelijkheden van uw interieur?

Dan bent u bij Boon Basics aan het juiste adres.

Tarieven

In een interieuradvies gesprek op locatie van ongeveer 1.5 uur bespreken we de mogelijkheden. Met de adviezen en tips kunt u al aardig mee aan de slag. De kosten van dit interieuradvies gesprek is € 90,00. Boven de 30 km (vanaf Noordwijkerhout) wordt er een rijkostenvergoeding gerekend.

Wilt u meer advies en begeleiding dan kunt u kiezen voor basis advies. Dit houdt in dat ik samen met u uw wensen bespreek en aan de hand van een meubelplattegrond,  sfeerplan en kleur en materialenplan laat ik u zien wat goed bij u wensen past voor uw interieur. Met dit plan kunt u zo aan de slag, wilt u het liever uit handen geven dan is dat ook mogelijk.

Dit advies is € 325.00

U kunt ook kiezen voor een compleet advies. Dan wordt het basisadvies uitgebreid met een verlichtingsplan en shoppinglist, waar ik alle informatie in zet voor de gekozen meubels, verlichting, accesoires, raambekleding, vloer etc.

Hier wordt een offerte voor gemaakt, want elk mens en elk interieur heeft zo zijn eigen wensen en mogelijkheden, dus daar past een op maat offerte bij.

Wilt u alleen hulp bij styling of begeleiding voor het aankopen van meubels, verlichting, raambekleding, accesoires etc op locatie dan gaat het op basis van een uur tarief. Mijn uurtarief is € 45.00 per uur.

Deze bedragen zijn exclusief de BTW

Ik hoop u graag eens te ontmoeten, zodat wij samen aan de slag kunnen gaan voor een mooi en persoonlijk interieur ontwerp.