Mooie expositie in de Witte kerk te Noordwijkerhout

Vandaag heeft Boon Basics meegewerkt aan een mooie expositie. Het beloofd wat moois te worden. Het thema is fashion in flowers.

Laat je inspireren door de kleurrijkste catwalk ooit
Bijzondere expositie in de Witte Kerk in samenwerking met Vrienden van de Witte Kerk.In de aanloop van het Bloemencorso 2016 wordt de Witte Kerk van woensdag 20 april t/m zaterdag 23 april omgetoverd tot een ware bloemenzee met een expositie van (bol)bloemen van kwekers uit Noordwijkerhout en De Zilk, aangesloten bij KAVB en LTO. Sandra Balk van Creatizz en Tineke Geerlings van Typisch Tien Bloemwerken laten zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn en geven flower power een geheel eigen invulling met Flowers IN Fashion.
De bloem ontroert, geeft kleur, geur en leven, draagt liefde en vriendschap en biedt troost. Een unieke en universele inspiratiebron. Zeker ook voor de mode; een terugkerend element op de catwalk bij menig fashiondesigner en geen fashionista kan stralen zonder bloemen. Een ontmoeting tussen twee kleurrijke werelden. Sandra en Tineke laten zien hoe verrassend onze lentebloemen in de mode kunnen worden toegepast. Laat je inspireren door vernieuwende ideeën waar je ook zelf mee aan de slag kunt.
Burgemeester Goedhart opent deze unieke expositie op woensdag 20 april om 10.00 uur met de eerste mozaieksteek. Verder is de expositie gratis te bewonderen op woensdag 20 en donderdag 21 april van 10.00 uur tot 16.00 uur, op vrijdag 22 april van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag 23 april van 10.00 uur tot 14.00 uur. Op woensdag en donderdag organiseert Sandra workshops Bloemmozaieken voor schoolkinderen. Iedereen die wil, kan aanschuiven. Houd je van bloemen én van mode, voel je dan vooral verplicht een kijkje te nemen in de Witte Kerk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *