Kerststyling tips

Langzaam wordt het wat kouder weer en gaan we ons klaar maken voor de sfeervolle Kerstdagen. In de winkels zie je al van alles en nog wat. Hier gaan we de trends van dichtbij bekijken.

Trend #1 – Scandinavian black & white

Van deze trend hebben we al veel gezien, maar loopt nog zeker niet op zijn eind. De Scandinavische stijl, licht hout, wit, warme kleuren en strakke lijnen met wat meer industriële stijlen als toevoeging. Eigen gemaakte home deco zijn natuurlijk hartstikke hot. Afgelopen jaar zag je al in alle huiskamers hout, zwart en wit verschijnen. Deze trend zal dit jaar ook doorzetten in de kerstdecoratie. Combineer wit en zwart met grijs, koper (dé trendkleur van vorig jaar) en als je echt durft met okergeel, de kleur van 2016, volgens de Flexa! Qua materialen zijn naast hout, papier ook marmer de must have!

Trend #2 – Traditional with a pink twist

Dit thema is wat traditioneel met een moderne twist. Ik vind het prachtig! Alweer die Scandinavische touch (het doet een beetje IKEA-achtig aan). De basis is wit, en verder zijn de kleuren traditioneel: kerstrood en kerstgroen. Maar wat deze stijl zo leuk maakt, is vooral de combinatie met het roze.

Trend #3 – Denim blue baby

Eén van de trendkleuren voor de kerst 2015 wordt spijkerbroekenblauw. Gecombineerd met bruin en wit en natuurlijke materialen voor een winters sfeertje. Maar ook, als je durft, met weer die mooie warme okergeel!

Trend #4 Warm & Luxurious

Stel je voor dat je in een luxueuze 7-sterren cottage verblijft op een besneeuwde berg, en vertaal dat even naar een kerstsfeertje. Deze kersttrend omvat warme kleden met dierenprints, decoraties in goud, okergeel, (gebroken) wit, bruin, champagne. Denk open haard, overdaad, warmte & overdaad aan luxe.

Trend #5 Sweet Romance

En tot slot, geen verrassing, zijn ook de pastelkleuren dit jaar nog niet weg te denken. Eigenlijk kun je er alle kanten mee op. Mintgroen vinden we dit jaar wat minder terug in de boom, maar paars en roze zijn weer helemaal terug. Kijk maar eens naar de prachtige krans hieronder…

Mocht u het lastig vinden om uw huis in een mooie kerstsfeer te krijgen? Bel dan naar Boon Basics en samen maken we er een sfeervolle Kersthuis van!

U kunt me bereiken op 06-30599047 of u kunt een mailtje sturen naar boonbasics@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *