Adventsworkshop

Adventskalenders zijn vaak van die knal gekleurde papieren kalenders met alleen maar snoep erin. Voor de kids ook wel leuk, maar hoe leuk is het niet als je een orginele adventskalender kunt maken die ook nog leuk staat in het interieur! Je kunt de kleur  aanpassen naar eigen smaak en geschikt voor jouw interieur. Is de advent afgelopen dan heb je gewoon een ontzettende leuke ladder in huis die je kunt decoreren met plaid of een houten kralen ketting (verkrijgbaar bij Boon Basics). Een echte must have voor deze winter. Maar mocht je daar niet de ruimte voor hebben dan kun je kiezen voor het wandbord met de knijpers. Ook erg leuk en makkelijk op te bergen voor het volgende jaar!

De adventkalenders zijn op verschillende manieren in te vullen. Je kunt er kleine kadootjes aan hangen afgewisseld met een lief berichtje, een snoepje of misschien dat ze een keer mogen kiezen watvoor avond eten ze krijgen! Maar als je geen kinderen of klein kinderen hebt dan kun je deze ook heel goed voor jezelf maken.  Dan stop je in elk zakje een positieve gedachten, spreuk of een meditatie oefening, zodat je positief of relaxed aan de dag kunt beginnen. ook leuk voor de juffies onder ons, in de zakjes kunnen dan misschien een leuke korte activiteit in staan, een kleurplaat, een liedje die ze mogen kiezen tijdens het werken of ook een positieve gedachte/stelling waarover gesproken kan worden in de klas.

De workshop wordt gegeven op donderdagavond 19 november vanaf 19.15 uur en op vrijdagochtend 20 november vanaf 9.15 uur. De kosten voor deze workshop is voor de ladder € 35.00 en voor het wandbord met de knijpers € 30.50.

Geef je dus maar snel op en kom naar de gezellige workshop!

Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *