Herfst workshop

De herfst is nu echt begonnen en we nestelen ons allemaal in ons huisje. Hoe fijn is het niet als je daar een plek hebt om fijn te relaxen en je thuis te voelen. Om meer behaaglijkheid in je woonkamer te creeëren kun je gebruik maken van veel kussens, plaids, kaarsen en warme kleuren.

De trendkleur van flexa van 2016 is okergoud. Een prachtige kleur wat goed bij de herfts past. Vandaag heb ik een pot en schaal in deze prachtige kleur gekocht. Het is een goede kleur waarmee je makkelijk kunt combineren. Hij wordt in de nieuwe flexaboeken voorgesteld met pastels. Maar met grijs of bruin matcht het ook heel goed! Mocht je hulp nodig hebben om je woonruimte opnieuw te stylen laat het me weten en stuur me een mailtje of bel mij en we maken een afspraak! mail: boonbasics@gmail.com of bel naar: 06-30599047

Om de herfst nog meer in huis te halen verzorgt Boon Basics op donderdagavond 29 oktober van 19.15 uur tot ongeveer 21.45 uur een Herfst workshop. De kosten zijn €32.50 incl alle materialen. Voor vrijdagochtend 30 oktober van 9.15 uur tot 11.45 uur kunt u zich ook opgeven voor het volgen van deze  Herfst workshop.

Wat gaan we maken? Allereerst gaan we een schaal op voet zelf in de door jou gekozen kleur verven. Daarna gaan we een mooi herfststuk maken die afgewerkt wordt door een viltenrand in een kleur stelling die past in jouw interieur!

De workshops worden gegeven op de Walserij 37 in Noordwijkerhout.

Geef je snel op en neem gezellig vriendinnen, moeders, collega’s of buurvrouwen mee en we maken er een gezellige workshop van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *