Lente in huis

De Lente is al een beetje in aantocht. Het is weer vroeger licht en ‘s avonds blijft het ook langer licht. Heerlijk!!!

De voorjaarsbolletjes en bloemen zijn al volop te koop. Je woonkamer aanpassen naar de lente kun je heel groots aanpakken, maar met een kleine verandering kun je al een groots lentegevoel creëren.

De lentekleuren van 2012 zijn de pastels in mooie warme tinten, die ook weer terug komen in de voorjaarsbloemen. Een leuk tafeltje in een warme pastel verven met daar op een mooie vaas met allemaal voorjaarsbloemen is al een echte eyecatcher in je voorjaarsinterieur.

Of als je het groter aan wil pakken, kies één wand in de kamer en verf die in een warme pasteltint. Laat deze kleur dan wel weer terugkomen in je accesoires zoals kussentjes, vaasjes e.d. Let wel goed op dat het bij je bestaande interieur aansluit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *